Dissabte, 30 de març: la pluja pot aparèixer a l’interior de Tarragona

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

29 marzo 2024 19:17 | Actualizado a 29 marzo 2024 19:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg del dia circularan bandes de núvols alts i mitjans arreu, que deixaran el cel poc o mig ennuvolat, tot i que seran més abundants durant les hores centrals de la jornada i sobretot a la meitat oest. A més, al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental, el cel quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de mig matí. A banda, hi haurà estrats baixos fins a primera hora del matí a punts del nord de la depressió Central i a partir del vespre es formaran núvols baixos al litoral.

Precipitacions

De matinada s’espera precipitació dispersa a qualsevol punt. A partir del migdia s’espera precipitació feble al vessant sud del Pirineu occidental, així com alguns ruixats dispersos a punts de l’interior de la meitat oest. A més, al final del dia també arribarà precipitació pràcticament a qualsevol punt, menys probable a l’extrem nord-est, i no es descarta que vagi acompanyada de tempesta. La precipitació serà feble en general; o puntualment moderada de matinada, així com a la tarda al vessant sud del Pirineu occidental i al final del dia al litoral central i sud de la Costa Brava, on la quantitat de precipitació acumulada serà minsa o localment poc abundant. Al Pirineu occidental la cota de neu pujarà dels 1.200 als 1.400 metres, mentre que a la resta rondarà els 1.600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima baixaran moderadament, tot i que en alguns punts el descens pot arribar a ser acusat.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, excepte al vessant sud del Pirineu on serà regular o localment dolenta sobretot al sector occidental. A banda, hi haurà bancs de boirina matinals a punts del nord de la depressió Central i al final del dia la visibilitat empitjorarà a zones elevades del litoral. De matinada hi haurà torb al Pirineu.

Vent

Fins a primeres hores del matí el vent serà fluix i variable, amb predomini del terral al litoral. A partir de llavors s’imposarà el component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot al litoral i a zones elevades.

Comentarios
Multimedia Diari