Divendres 10 de maig: regna el bon temps

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

09 mayo 2024 14:27 | Actualizado a 09 mayo 2024 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general. Amb tot, durant les hores centrals del dia apareixeran núvols d’evolució diürna a punts de muntanya del Pirineu on també creixeran algunes nuvolades. Independentment, hi haurà estrats baixos a trams del litoral a l’inici del dia i novament a partir del vespre, sobretot a l’extrem sud.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta en general, amb l’ascens més marcat a la meitat nord del país. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta tret del terç sud del país on serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent tret de la franja litoral on quedarà transitòriament reduïda per la presència d’estrats baixos, sobretot al sud i a l’inici i final del dia.

Vent

A l’inici i novament al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia s’imposarà el vent de components sud, fluix amb algun cop moderat a l’extrem sud, i a punts del litoral nord. Amb tot, als cims del Pirineu hi haurà estones de vent de component nord, fluix.

Comentarios
Multimedia Diari