El Temps a Tarragona: Bon temps

La previsió meteorològica d’aquest dissabte, 14 de maig

| Actualizado a 13 mayo 2022 20:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i prims que seran més abundants i compactes a partir de mig matí. A més, a partir del vespre també n’arribaran de mitjans per l’oest del país. A banda, a partir de migdia creixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts de l’extrem nord del Pirineu que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos al litoral sobretot fins a mig matí i a novament a partir del vespre.

Precipitacions

A partir de migdia i durant la tarda és probable algun ruixat feble, o localment moderat i amb tempesta, a l’extrem nord del Pirineu i no se’n descarta algun a punts del terç oest. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més alta, tret del litoral on serà semblant. La màxima serà lleugerament més alta arreu.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu tret del litoral, on podrà ser transitòriament regular o dolenta, sobretot fins a mig matí i a partir del vespre.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre. Durant les hores centrals del dia, s’imposarà el component sud i est arreu entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la tarda a les Terres de l’Ebre i a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari