Mor Joan Llauradó, de la botiga Casa Pujol de Reus, als 78 anys

Havia estat el propietari de la històrica sastreria del carrer Monterols, ara, en mans del seu fill

10 marzo 2021 20:10 | Actualizado a 11 marzo 2021 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir dimarts va traspassar el comerciant reusenc Joan Llauradó i Such, als 79 anys. Llauradó va ser propietari de la centenària sastreria Casa Pujol, on hi va començar a treballar el 1956, amb només tretze anys, de la mà del seu tiet i llavors propietari Antoni Llauradó i Molas. No va ser, però, fins al 1985 se’n va fer càrrec, després que la viuda de l’últim propietari Pujol traspassés el negoci.

Amb Joan Llauaradó i Such el negoci va continuar la identitat familiar. De fet, actualment, la Casa Pujol és propietat del seu fill: Joan Llauradó Galofre.

Des de la Unió de Botiguers de Reus, a la qual Llauradó va estar més de cinquanta anys afiliat, la presidenta Meritxell Barberà recorda el compromís i la gran vinculació amb el teixit comercial de la ciutat que va tenir Llauradó al llarg de tota la seva vida. En mans de Llauradó Such, la Casa Pujol va viure la reforma de la façana de l’edifici que acull el negoci des del 1892, dissenyada per l’arquitecte Pere Caselles. La sastreria, però, es va fundar el 1873 i s’ubicava al carrer Galera. Josep Pujol i Vilanova la va iniciar i el llegat dura fins avui dia.

Comentarios
Multimedia Diari