Más de Sociedad

Planes para el 14 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Música, cinema, exposicions i Carnaval, en format presencial i virtual
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotograma de la pel·lícula 'Génesis', de Philippe Lesage.

Fotograma de la pel·lícula 'Génesis', de Philippe Lesage.

Tarragona
#LaTronoACasa
00.00 h. Canal YouTube

Podeu seguir gaudint d’algunes produccions de la Sala Trono al seu canal de YouTube. ‘Al sostre’ de Nigel Planer, ‘Els tres aniversaris’ de Rebekka Kricheldorf’ ‘Lord_K’ de Marc Jornet són algunes de les obres que es poden veure.

Niu d’art
18.00 h. Ateneu de Tarragona

Música, humor, lírica, cantada d’havaneres i molt més. Coordinació general de Carme Bernad, la presentació de l’acte anirà a càrrec de la sòcia Anna Aguilar. Música en viu a càrrec de Jordi Freixa (Jordi Català) al teclat i Carlitos Manso al saxofon tenor. Preu: socis 1 € i no socis 3 €.

‘Génesis’
19.00 h. Palau Firal i de Congressos, Sala Eutyches

Projecció dins el cicle Cinema VO, organitzat per l’associació cultural Anima’t. Preu: 6 €. Venda d’entrades: animat.cat


Reus
Mostra ‘Pel febrer, Carnestoltes hem de fer’
10.00 h. Centre Cultural El Castell

Es pot  visitar fins al 28 de febrer, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h i diumenges de 10 a 14 h. Imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat


Alcover
Concurs de disfresses
00.00 h. En línia

Es donen a conèixer els guanyadors del concurs als canals de comunicació de l’Ajuntament.


Altafulla
Carnaval virtual
00.00 h. En línia

Si us disfresseu, podeu enviar una fotografia a participaaltafulla@gmail.com. Totes les imatges es penjaran a la web www.altafulla.cat i rebran un obsequi.


Calafell
El Documental del Mes
00.00 h. En línia

Del 12 al 26 de febrer, projecció en línia d’’Advocate’. Més informació i inscripció: http://calafell.cat/
activitats


Falset
‘La visita d’en Blai’
12.00 h. Cooperativa Falset-Marçà

Visita teatralitzada a la Cooperativa de Falset-Marçà amb tast de vins. Dissabtes i diumenges, a les 12 i 17 h. Durada: 1,30 h. Preu: 10 €. Amb reserva prèvia. Places limitades. Més informació i contacte: 977 83 01 05 o visita@etim.cat 


Montblanc
Carnaval
00.00 h. En línia

La biblioteca organitza un carnaval virtual, amb quatre categories i premis per als guanyadors. Només cal que us poseu les vostres disfresses, feu-vos una foto i ens l’envieu per correu electrònic a biblioteca@montblanc.cat, junt amb les dades de contacte. Fins al 14 de febrer. Els guanyadors s’anunciaran el dia 16 de febrer.


El Morell
Carnaval
00.00 h. En línia

El Morell es reinventa i celebra el Carnaval 2.0.2.1. Tothom que hi vulgui participar ha de compartir el seu Carnaval particular i penjar una story, abans del 15 de febrer, al seu perfil d’Instagram, etiquetant el @centremorell, l’@ajuntamentdelmorell i utilitzant el #somdelMorell.


Torredembarra
Concurs de disfresses
00.00 h. Instagram

Cal disposar d’un perfil públic a la xarxa social Instagram i ser seguidor del perfil oficial de l’Ajuntament de Torredembarra (@aj.torredembarra) i publicar, des del perfil de la persona participant, una fotografia (vídeo en el cas de la coreografia, no superior a 60 segons) individual o amb membres de la mateixa bombolla. La fotografia o vídeo s’ha de publicar
acompanyada de l’etiqueta #CarnavalTdb21


Tortosa
Tortosa a peu
11.00 h. Pintor Gimeno, 1

Visita guiada pel nucli antic de Tortosa.  Els dissabtes i diumenges, a les 11 h. Preu: 13 € (general), 9 € (de 10 a 16 anys), gratuït (menors de 10 anys). Cal reservar prèvia.

‘Renaixement, punt de partida de la nova creativitat’
10.00 h. Museu de l’Ebre

Basada en l’arquitecte Leonardo da Vinci, el matemàtic Luca Pacioli i el pintor Albrecht Dürer. Horari: dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges d’11 a 14 h. Fins al 28 de març. 


Ulldecona
‘Lo que dicen las piedras’
10.00 h. Antic Molí Cesar Martinell

Darrer dia per veure aquest conjunt escultòric de gran format de Nu Díaz, artista multidisciplinar que ha desenvolupat la seva carrera a Barcelona, treballant al voltant de les noves tecnologies i les noves formes d’expressió artística que connecten art i societat. 


Valls
Concurs de disfresses infantil
00.00 h. Instagram

Publica la teva fotografia amb les etiquetes #CentreCivicValls #Carnavalinfantil2021 i segueix-nos a @cenrecivicvalls. Bases a la web valls.cat. Fins al 14 de febrer.


Vila-rodona
Carnaval virtual
00.00 h. En línia

Concurs de disfresses virtuals fins al 18 de febrer. Més informació: http://www.vila-rodona.altanet.org/


Vila-seca
‘Carnaval: 4 dècades d’imatges’
10.00 h. Jardí del Castell

Mostra fotogràfica per reviure la història del Carnaval al llarg de quatre dècades. Horari: de 10 a 21 h. Fins al 13 de març.

Visites a la Sèquia Major
11.00 h. Sèquia

Cal demanar cita prèvia al telèfon 977 39 03 62 o turisme@lapinedaplatja.info

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Temas

Comentarios

Lea También