Más de Sociedad

Planes para el 24 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

Diari de Tarragona

Whatsapp
'No más lobos para caperucita', dins el cicle de cinema documental 'Gènere i joves: en primer pla'.

'No más lobos para caperucita', dins el cicle de cinema documental 'Gènere i joves: en primer pla'.

Tarragona
‘Cares del món amb D de dona’
10.00 h. Escola Oficial d’Idiomes

Exposició de l’artista Iris Ávila Martínez (Iravima) que ofereix diversos rostres de dona des de la seva visió i el seu pinzell. La mostra es pot veure en horari del centre fins al 31 de març.

Cicle Gènere i joves, en primer pla
19.00 h. En línia

En la categoria ‘Esport i seguretat a l’espai públic’ s’emetran ‘Triple’ i ‘No más lobos para Caperucita’. Les projeccions seran gratuïtes i només podran ser visualitzades per majors de 12 anys. Es projectaran en streaming a la pàgina web www.tarragonajove.org/streaming. 

‘L’art de contar contes’
19.00 h. En línia

Amb Carles Alcoy. Xerrada virtual per aprendre a explicar rondalles, històries... Per a adults. Inscripció prèvia per correu electrònic a bptarragona.cultura@gencat.cat o 977240331. Plataforma: Jitsy.


Reus
Ramon Juncosa
08.30 h. Centre Cívic Llevant

Aquarel·les d’aquest artista. La podreu visitar durant els mesos de febrer i març, de dilluns a divendres de 8.30 a 21 h.

Taller en línia de recerca activa de feina
11.00 h. En línia

Amb el títol ‘Perd la por a l’entrevista en línia’. S’ofereix via Zoom. Cal fer inscripció gratuïta omplint el formulari que trobareu a https://ja.cat/97hXM. Un cop feta la inscripció rebreu l’enllaç.

Ajuts pel foment de l’ocupació
11.00 h. En línia

Sessió informativa en línia sobre les noves subvencions municipals a empreses i autònoms pel foment de l’ocupació. S’adreça a les organitzacions i professionals de  Reus que tinguin interès a sol·licitar-les. Cal inscripció gratuïta a https://ja.cat/wkgYl, i rebreu l’enllaç a la sala virtual el matex dia de l’acte.

‘Escorç’
17.00 h. Centre de Lectura

Exposició de Miquel Fort Garsavall, formada per obres creades a partir del treball i l’experimentació amb la terrissa, un dels materials més antics utilitzats per la humanitat. Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 21 h; dissabtes de  10 a 14 h i 17 a 21 h. Es pot veure fins al 26 de març.

‘Cuina italiana’
18.00 h. En línia

Gaudeix de la gastronomia italiana amb l’elaboració en directe d’una recepta autèntica de raviolis de pasta fresca i uns saborosos cannoli. Inscripció a:
https://zoom.us/webinar/register/WN_Pxj8idcfQD6950Ezo2cflw

Cineclub
18.30 h. Centre de Lectura

Cicle ‘Joseph L. Mankiewicz, director’: Sleuth (La huella). Regne Unit, 1972. VOS. 


Amposta
‘Mujeres sin edén’
19.30 h. Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó

A càrrec de Lorquianas. Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.
Inscripcions a bcsja@amposta.cat o al telèfon 977704821. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.


Cambrils
Veus cambrilenques ‘Josep Tapiró’
19.30 h. En línia

Veus cambrilenques amb la conferència Josep Tapiró (Reus, 1836- Tànger, 1913) el pintor de Tànger, a càrrec del Dr. Jordi Carbonell Pallarés, historiador de l’art i professor del Departament d’Història i d’Història de l’Art de la Universitat Rovira i Virgili. Imprescindible la inscripció prèvia a museu@cambrils.cat


La Galera
‘Lliures i sense por’
09.30 h. Museu Terracota

Nova exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones. L’exposició reivindica els drets de les dones a la llibertat sexual, a l’autodeterminació i l’autonomia sexual, i a viure una vida lliure de violències. Horari: de dimecres a divendres de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h. Fins al 28 de març. Més informació: www.galera.cat/agenda

Mont-roig i Miami Platja
Webinar formatiu
18.00 h. En línia

Amb el títol ‘Com crear la meva web? Què em cal saber?’ Més informació i inscripcions: 
promocio@mont-roig.cat o 977172527. 


Salou
Exposició d’artistes locals
18.00 h. Torre Vella

De dilluns a dissabte, excepte festius. Entrada gratuïta. Aforament limitat a 6 persones. Fins al 31 de març.


Tortosa
Polítiques en entorns rurals
10.30 h. En línia

Workshop sobre polítiques de desenvolupament i creixement en entorns rurals, que inclou tant ponències globals, com el coneixement a través d’experiències de primera mà (per exemple, de la Catalunya Central o la Garrotxa) i una posada en comú dels aprenentatges amb la implicació de representants de les comarques de les Terres de l’Ebre. Inscripcions: https://www.celirurv.com/desenvolupamentrural/


Valls
Cercle de dones
18.00 h. Centre Cívic

Cercle de dones ‘Lluna plena en Balança i Equinocci de primavera,‘ per Fanny Ulldemolins. Gratuït. Cal inscripció prèvia. Informació a: centrecivic@valls.cat

Inauguració exposició
19.00 h. Pati de Sant Roc

Inauguració de l’exposició ‘70è aniversari Germandat del Sant Crist de Lepant i Mare de Déu del Roser’. Horari: de dilluns a dissabtes, de 19 a 20.30 h; dissabtes i festius, de 12 a 14 h. Fins al 6 d’abril.

‘700 anys del Convent del Carme’
19.00 h. Sala Sant Roc

Amb motiu de l’aniversari del Convent tindrà lloc la conferència ‘Llegendes a l’entorn del convent i l’església del Carme’, per Àngel Gasol. Organitza: IEV.

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Temas

Comentarios

Lea También