Planes para el martes 16 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Teatre, música, folklore, conferències, presentacions de llibres, en format presencial i virtual

15 febrero 2021 17:23 | Actualizado a 16 febrero 2021 10:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Corporeïtat i Resistència 2. Ebent, 10 anys en acció

17.15 h. La Grey online
Segona sessió del cicle de vídeo performance de La Grey, dedicada al Festival Ebent de Performance (2001-2010), amb una selecció d’accions artístiques realitzades per performers internacionals. Sessió comissariada per Carlos Pina i Manuel Morales. Gratuït amb inscripció prèvia

Jeremías Javier Obando Tellería, piano
19.00 h. Teatre Tarragona

El guanyador del Primer Premi del Concurs de Vilafranca proposa un viatge sonor a través de les partitures dels més emblemàtics compositors romàntics, que anirà des de les partitures revolucionàries de Beethoven fins a les de Ginastera, passant per les imperdibles pàgines de Chopin i Liszt. Preu de les entrades: 10 €.


Reus
Xerrada sobre Fake news
18.30 h. Online via Zoom

En el taller de Fake news aprendrem què són i quin tipus hi ha. A més, veurem com es poden crear i quines intencions poden haver-hi darrera. Per últim, aprendrem a utilitzar unes eines senzilles que ens permetran identificar-les i ser més conscients del que veiem a la pantalla. 

‘Entre l’infern i la glòria’
19.00 h. Sala Emili Argilaga / Sala virtual

Aquest vespre tindrà lloc la presentació de la novel·la ‘Entre l’infern i la glòria d’Àlvar Valls’, a càrrec de Josep Lluís Carod Rovira, filòleg i escriptor.

Psicologa i dietista nutricionista atenció individualitzada gratuita
19.30 h. Online 

El servei d’atenció a les famílies SOAF de Mas Pintat, disposa de dos professionals per realitzar l’atenció individualitzada en els perfils de psicòloga i dietista-nutricionista. És un servei universal, gratuït i adreçat a tothom que vulgui ser atès davant d’una situació que li preocupi, necessiti informació, pautes, eines o qualsevol pregunta sobre temes que pugui interessar. 
Per accedir cal enviar un mail a maspintat@reus.cat indicant el motiu de la consulta i es posarà en contacte el mateix professional per oferir la sessió on-line.

‘Una història real’
20.30 h. Teatre Fortuny

Gestionar un dol no és gens fàcil. Però fer net és una necessitat, una teràpia beneficiosa per a l’ànima per poder tirar endavant. Cada persona troba la seva manera de portar-la a terme, alguns ho aconsegueixen sols i d’altres necessiten una petita ajuda externa. Però què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament? Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb l’ultra dreta supremacista? És la por? La solitud? O la manca de referents sòlids? Preu entrades: 30, 20, 10€.


La Canonja
Carnaval en streaming
20.00 h. Online

Per acomiadar el Carnestoltes d’enguany, lectura del testament de S.M. Carnestoltes que es podrà seguir per streaming, a través del canal de youtube i xarxes socials.

Comentarios
Multimedia Diari