Còctel solidari organitzat per la Creu Roja de Salou

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de més de 160 persones compromeses amb la causa, els qui generosament van contribuir a recaptar un total de 9.225 euros

25 octubre 2023 12:32 | Actualizado a 25 octubre 2023 12:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Hotel Gran Regina de Salou va ser l’escenari del reeixit primer còctel solidari organitzat per la Creu Roja.

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de més de 160 persones compromeses amb la causa, els qui generosament van contribuir a recaptar un total de 9.225 euros. La Cadena 4R Hotels, l’Associació Shopping Salou, el grup musical Pepper and Soul i la pintora artística Queralt Osorio, es van sumar com a col·laboradors destacats, brindant el seu suport i participació activa en l’organització de l’esdeveniment.

$!Còctel solidari organitzat per la Creu Roja de Salou

El seu compromís amb la comunitat i la seva generositat van ser fonamentals per a l’èxit d’aquesta iniciativa solidaria. El còctel solidari de la Creu Roja no sols va ser una ocasió per a gaudir d’una vetllada agradable, sinó també una oportunitat per a unir esforços en benefici dels qui més ho necessiten.

Els fons recaptats seran destinats a programes i projectes socials que fan costat a persones en situació de vulnerabilitat en la nostra comunitat. La Creu Roja agraeix sincerament a tots els assistents, col·laboradors i patrocinadors per la seva valuosa contribució. Junts, estem fent la diferència i construint un món millor.

Comentarios
Multimedia Diari