Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els Mossos d’Esquadra denuncien un particular i una empresa per abocaments il·legals a Alcanar

Van localitzar fins a tres abocaments de residus i deixalles de dimensions considerables

| Actualizado a 01 julio 2022 11:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un home i una empresa de la Ràpita per uns abocaments de residus i deixalles a la zona del camí Natural Via Verda Val de Zafán, al terme municipal d’Alcanar (Montsià).

Els agents van rebre informació sobre uns abocaments de residus i deixalles en aquest espai i un cop al lloc van localitzar fins a tres abocaments de residus i deixalles de dimensions considerables, els quals estaven ubicats a escassos metres de distància entre ells. Els mossos van comprovar que als abocaments també hi havia restes de fibrociment, residu que conté amiant i per tant està considerat com a perillós.

Un cop efectuades les corresponents gestions, els policies van poder identificar com a responsables d’aquests fets, una empresa de serveis de la Ràpita (Montsià) i un particular.

Aquests fets constitueixen una infracció recollida en el Decret Legislatiu 1/2009 pel qual s’aprova el text refós de la Llei Reguladora de Residus, i la denúncia es trametrà ara a l’Agència de Residus de Catalunya i l’Ajuntament d’Alcanar, com a institucions competents amb la matèria. Els autors s’enfronten a elevades sancions i també l’obligació d’haver de restituir l’espai malmès.

Comentarios
Multimedia Diari