Alcover viurà una primavera plena de música i teatre al Convent de les Arts

Manel Barceló, Lluís Soler, Marina Rossell, Jordi Boixaderas o Ensemble O Vos Omnes són algunes de les propostes

19 mayo 2017 20:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Convent de les Arts d’Alcover ha presentat la programació estable Primavera 2016 que tindrà lloc del 6 de març al 19 de juny amb un total de 8 propostes de diferents disciplines dirigides a tots els públics. Aquesta temporada incorpora el distintiu Km 0 per identificar aquells espectacles de qualitat del territori més proper que formen part de la programació.

Entre les propostes teatrals destaca Per un sí o per un no, un duel interpretatiu dels actors Lluís Soler i Manel Barceló, el diumenge 8 de maig a les 19 h. La comèdia arribarà el dissabte 4 de juny, a les 21 h, de la mà de la Sala Trono amb You say tomato, amb Joan Negrié i Anna Moliner. Una reflexió desacomplexada sobre els somnis de parella. L’oferta teatral es complementa amb el recital poètic EsguARTS, amb Jordi Boixaderas i el saxofonista Pep Poblet (diumenge 24 d’abril, a les 19 h).

La música agafa un important protagonisme amb dues propostes ben diferenciades. La primera, inclosa en els actes Setmana Santa, ens arriba de la mà de l’Ensemble O Vos Omnes amb l’obra de música sacra Tenebrae factae sunt (diumenge 20 de març).

La segona és el concert Cançons de la resistència de Marina Rossell, que ens interpretarà els temes del seu darrer treball (diumenge 19 de juny, a les 19 h). La programació es complementa amb els espectacles ‘Petits i grans’, destinats a un públic de totes les edats. Obrirà la temporada el muntatge Phenomena Clave, amb el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó i la clavecinista Isabel Fèlix, un espectacle meteomusical amb 12 peces per a clavicèmbal que representen 12 fenomens meteorològics. El teatre de titelles de Forani Teatre ens presenta Valentina, una divertida història amb olor de pizza on veurem que la protagonista és una nena somiadora i una mica trapella. Completa la programació l’espectacle Trucs, Mags i Dimonis: els orígens del cinema, un muntatge on podrem gaudir dels efectes cinematogràfics de Georges Méliès i Segundo de Chomón amb la música en directe de Mamut Cinema.

Les entrades anticipades es podran adquirir a la Casa de Cultura- Ca Cosme d’Alcover i a través del web: www.conventarts.cat. El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d’una hora abans de l’espectacle. La majoria de les propostes les trobem agrupades en abonaments per fer més assequible l’oferta cultural. Aquests són ‘Música’, ‘Teatre’, ‘Petits i grans’ i ‘General’.

Els usuaris del Carnet del Convent de les Arts tindran preferència en la compra d’entrades i abonaments fins al 14 de febrer. A partir de dilluns 15 s’obrirà la venda d’entrades. Aquest carnet, de caràcter anual i personal, permet adquirir les entrades i abonaments a un preu reduït, rebre informació en primícia de les activitats que es realitzen al Convent, etc.

Comentarios
Multimedia Diari