Bolca un camió de gran tonatge a Pradell de la Teixeta

El conductor del vehicle, amb matricula polonesa, ha perdut el control en una curva de la carretera, tot apunta que per excés de velocitat. Els dos ocupants, de nacionalitat romanesa, han sortit il·lesos

19 mayo 2017 17:45 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camió de gran tonatge ha bolcat aquest dimarts al matí a l'N-420, coneguda com la carretera de Falset, al terme municipal de Pradell de la Teixeta. Els dos conductors que es trobaven a l'interior del vehicle, de nacionalitat romanesa, han resultat il·lesos i els han donat d'alta al mateix lloc dels fets. 

Segons expliquen des del Servei Català de Trànsit de la Generalitat, el vehicle, amb matrícula polonesa, hauria bolcat al punt quilomètric 845,2 després de perdre part de la càrrega transportada. Aquesta era carn de porc que hauria quedat parcialment escampada per la carretera deixant-la tallada. Arran de l'incident, que ha tingut lloc sobre dos quarts de 10 del matí, el trànsit ha quedat tallat en els dos sentits de la marxa i els cotxes s'han desviat per la C-12 o l'A7 fins que s'ha pogut habilitar un pas alternatiu unes dues hores després de l'accident. El succés ha deixat inservibles les barreres de la carretera que serveixen per treure la por als conductors. 

Les primeres hipòtesis, sense que es tracti de cap versió oficial, apunten al fet que el camió hauria bolcat de forma lateral després de perdre la carrega i per excés de velocitat en un tomb on no es pot circular a més de 60 km/hora. L'espectacular succés ha mobilitzat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra que en aquests moments regulen el trànsit. També han intervingut les ambulàncies del SEM.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari