Bonastre ja té a punt la fira 'Vine, mira i tasta' d'aquest cap de setmana

El certamen arriba enguany a la sisena edició i està promogut pels productors i artesans bonastrencs

19 mayo 2017 22:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fira, ubicada a La Societat, està habilitada en tres espais: artistes, artesans i entitats a l’interior; dues zones exteriors per a la producció agrícola, i l’eqüestre, respectivament, a més d’una petita mostra de bestiar.

El divendres, dia 10, a les set de la tarda hi haurà la inauguració de la fira i l’obertura de les parades. Durant tota la jornada es podran degustar i adquirir els productes elaborats per bonastrencs així com sopar a la brasa.

El dissabte i el diumenge l’espai artístic estarà obert durant el matí, d’11 a 2 del migdia, i a la tarda de 6 a 10 del vespre, tot fent tallers i demostracions d’artesania.

L’espai de productors i enogastronòmic amb cuina oberta serà present els dos dies a partir de les onze del matí, mantenint el fet de poder comprar els productes d’horta i carns de primera qualitat, i coure-la a les graelles que disposa l’organització, tot gaudint dels bons vins ecològics de les vinyes del terme.

Finalment, a l’espai eqüestre, cada tarda, a les 8, el Centre Hípic de Bonastre durà a terme activitats hípiques i passejades a cavall. Cal ressaltar que, enguany, l’espectacle eqüestre es farà el dissabte vinent a les vuit de la tarda, fet que facilitarà que el públic assistent pugui sopar a la fira, cuinant al seu gust, i concloure l’estada amb una bona vetllada a la fresca.

Cal destacar que la fira de Bonastre ‘Vine, mira i tasta’ ha assolit un alt nivell de participació, i el seu èxit rau en els trets diferencials que la caracteritzen: productes de proximitat –la majoria del mateix poble– complementats amb d’altres que tot i ser forans són ben propers, en un ambient que respira ruralia i tranquill·itat.

Important és destacar que a prop del recinte firal hi ha un ampli espai d’aparcament gratuït.

Comentarios
Multimedia Diari