Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Bonastre ja té a punt la fira 'Vine, mira i tasta' d'aquest cap de setmana

El certamen arriba enguany a la sisena edició i està promogut pels productors i artesans bonastrencs

Joan Boronat

Whatsapp
L´espai per consumir els productes frescos de la fira és un dels més concorreguts. Foto: cedida

L´espai per consumir els productes frescos de la fira és un dels més concorreguts. Foto: cedida

La fira, ubicada a La Societat, està habilitada en tres espais: artistes, artesans i entitats a l’interior; dues zones exteriors per a la producció agrícola, i l’eqüestre, respectivament, a més d’una petita mostra de bestiar.

El divendres, dia 10, a les set de la tarda hi haurà la inauguració de la fira i l’obertura de les parades. Durant tota la jornada es podran degustar i adquirir els productes elaborats per bonastrencs així com sopar a la brasa.

El dissabte i el diumenge l’espai artístic estarà obert durant el matí, d’11 a 2 del migdia, i a la tarda de 6 a 10 del vespre, tot fent tallers i demostracions d’artesania.

L’espai de productors i enogastronòmic amb cuina oberta serà present els dos dies a partir de les onze del matí, mantenint el fet de poder comprar els productes d’horta i carns de primera qualitat, i coure-la a les graelles que disposa l’organització, tot gaudint dels bons vins ecològics de les vinyes del terme.

Finalment, a l’espai eqüestre, cada tarda, a les 8, el Centre Hípic de Bonastre durà a terme activitats hípiques i passejades a cavall. Cal ressaltar que, enguany, l’espectacle eqüestre es farà el dissabte vinent a les vuit de la tarda, fet que facilitarà que el públic assistent pugui sopar a la fira, cuinant al seu gust, i concloure l’estada amb una bona vetllada a la fresca.

Cal destacar que la fira de Bonastre ‘Vine, mira i tasta’ ha assolit un alt nivell de participació, i el seu èxit rau en els trets diferencials que la caracteritzen: productes de proximitat –la majoria del mateix poble– complementats amb d’altres que tot i ser forans són ben propers, en un ambient que respira ruralia i tranquill·itat.

Important és destacar que a prop del recinte firal hi ha un ampli espai d’aparcament gratuït.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También