Cabra del Camp adquirirà els edificis de la Cooperativa per 50.000 euros

Els pressupostos municipals també preveuen la tercera fase de la urbanització Mas del Plata

08 mayo 2020 18:20 | Actualizado a 08 mayo 2020 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Hem fet uns pressupostos equitatius entre el Mas del Plata i el poble», explica al Diari el regidor d’Hisenda de Cabra del Camp, Andreu Ferré. El pressupost és de 2.385.000 euros. Al capítol d’inversions, un milió anirà destinat a la tercera fase de la urbanització del Mas del Plata i una partida es destinarà a l’adquisició dels edificis de la cooperativa per 50.000 euros. «És un bé patrimonial i històric i teníem clar que l’havíem d’adquirir després d’un acord amb la Cooperativa», remarca el regidor. De fet, encara no es coneix l’ús que en tindrà.

«Hi ha imports –el mateixos que l’anterior anterior– al pressupost que són comuns a la urbanització i al poble, com per exemple els desfibril·ladors i la maquinària», diu Ferré.

Altres partides del pressupost són 50.000 euros per condicionar el parc del Mazinger Z del Mas del Plata; 68.000 euros per l’arranjament del carrer de la Creu, 5.000 per adquirir la parcel·la per posar-hi una depuradora o 15.000 euros per fer una memòria tècnica del castell de Can Rubí de Cabra.

Des de l’oposició, Acord per Cabra lamenta a través d’un comunicat que «s’hagi suprimit la partida per a l’arranjament dels rentadors, ja que demostra el poc interès turístic i històric que tenen –l’equip de govern- amb el municipi. Ara bé, allà on notem que hi ha un abans i un després és en el sou dels regidors de govern i, per contraposició, en menys diners del que Acord per Cabra hauria posat a disposició de la ciutadania».

Càrrecs electes

«Referent a la retribució dels càrrecs electes quan ells van estar a l’ajuntament hi havia un regidor amb dedicació exclusiva i mai ningú havia cobrat això», recorda Ferré.

«L’equip de govern no ha tingut la capacitat de veure què passa al seu voltant. Prova d’això és que les partides que Caminem Tots Junts i Futur-o han preparat per fer front a la crisi social i econòmica de la Covid-19 són minses, insuficients, deixant poc marge de maniobra per a futures necessitats», assegura Acord per Cabra.

Des de l’equip de govern recorden que segueixen desinfectant els carrers i estan al costat dels veïns. «Ens adaptarem a les circumstàncies i traurem d’alguna partida si fa falta», conclou Andreu Ferré. Els pressupostos de Cabra del Camp s’han aprovat inicialment.

Comentarios
Multimedia Diari