Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CaixaBank dona suport a la Xarxa de Santa Tecla en la lluita contra la Covid-19

L'entitat bancària contribueix amb 50.000€ en l'increment de llits hospitalaris durant el brot de coronavirus

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

CaixaBank i la Fundació 'la Caixa' col·laboren amb la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla per afavorir el desenvolupament de les seves diverses activitats de caràcter social i sanitari en favor de la societat tarragonina.

En aquesta ocasió, la col·laboració se centra en els esforços per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 al territori i es concreta en la donació de 50.000 € per fer front a l'increment de llits hospitalaris al servei de la població tarragonina durant aquest episodi.

La Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla té com a objectiu fundacional l'atenció especialitzada de les necessitats sanitàries de les persones del Tarragonès i Baix Penedès.

A causa de les actuals circumstàncies, la fundació sanitària ha hagut d'incrementar la dotació de llits per atendre pacients amb simptomatologia causada per la Covid-19.

Per poder realitzar-ho, ha hagut de traslladar els usuaris de la residència per a gent gran Santa Tecla Llevant a l’Hotel Nuria de Tarragona, amb l'objectiu d'alliberar 60 llits, que seran ocupats per pacients de l’hospital amb diagnòstics diferents dels de la Covid-19. Amb aquest trasllat, a l’hospital queden alliberats 60 llits per atendre pacients de Covid-19, més propers als llits d’UCI.

Temas

Comentarios

Lea También