Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Tarragona

Ciutadans insta a l'Ajuntament de Tarragona a desmantellar el jardí vertical de la Tabacalera

Rubén Viñuales creu "innecessari" destinar "60.000€ l'any al manteniment i la reparació continua d'una infraestructura inutilitzada

Diari de Tarragona

Whatsapp
Algunas zonas del jardín vertical presentan ‘calvas’ sin plantar.  FOTO: Lluís milián

Algunas zonas del jardín vertical presentan ‘calvas’ sin plantar. FOTO: Lluís milián

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha instat l'equip de govern local a "fer efectiva la retirada del jardí vertical de la Tabacalera" perquè "el seu manteniment suposa un cost de més de 60.000 € l'any i el funcionament és manifestament millorable", tal i com mostren les darreres notícies aparegudes als mitjans de comunicació.

Rubén Viñuales ha recordat que "l'estructura del jardí vertical i la pantalla gegant van costar més de 3 milions d'euros als ciutadans el 2012 i s'enquadraven en el projecte Tarragona Smart City". Tanmateix, "la utilitat de l'espai i les instal·lacions ha estat en dubte des de el principi, ja que ha tingut nombroses avaries i la pantalla gegant ha estat espatllada dia sí i dia també", tal com ho avala un informe encarregat per l'agrupació local de Ciutadans a Tarragona l'any 2014, quan encara no formava part del Consistori.

El portaveu municipal de Ciutadans ha volgut recordar a l'equip de govern que "les ciutats intel·ligents són les que estan netes, cohesionades i són habitables", en aquest sentit "el jardí vertical i la pantalla gegant de la Smart City evidencien un fracàs més de la deriva de l'equip Ballesteros".

Per tot això, Viñuales ha reiterat que "cal retirar de manera immediata una infraestructura que no comporta cap benefici per a la ciutat" per tal "d'estalviar els costos de manteniment i reparació d'aquest jardí que només suposa una despesa innecessària i supèrflua".

Temas

Comentarios

Lea También