Càsting per ser princesa i cavaller de la Cucafera de Tarragona

El càsting cada cop és més popular i participatiu

19 mayo 2017 18:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Per tercer any, la Cucafera de Tarragona seleccionarà la nena que farà de princesa durant l’acte ‘La Cucafera Baixa’ a Santa Tecla en què es representa la seva llegenda. Entre les novetats, l’acte canvia de data i d’ubicació. En lloc de realitzar-se durant les festes del Barri del Port i a la Part Baixa, el càsting es durà a terme durant les festes de Sant Magí, dilluns 15 d’agost, a les 18.30 h, a la plaça del Fòrum, a la Part Alta.

«El càsting cada cop és més popular i participatiu i aprofitant enguany la celebració dels 25 anys de la Cucafera i que és un càsting obert a totes les nenes de la ciutat, hem considerat bona idea fer-lo per Sant Magí, quan l’entitat fins ara no tenia cap acte», explica Adrià Recasens, organitzador i presentador de l’acte. La plaça del Fòrum permetrà als assistents gaudir de l’esdeveniment a les diverses terrasses.

Per altra banda, una altra novetat serà que l’acte també escollirà el nen que farà de cavaller en la representació. Si les nenes hauran de recitar de memòria el poema que la princesa pronuncia la nit del 20 de setembre a les escales de la Catedral, en el cas dels nens la prova consistirà en demostrar la seva traça i agilitat, amb l’ajuda en aquest cas també d’un adult. La franja d’edat per als candidats/es s’estableix entre els 5 i 10 anys. Els pares i mares poden inscriure’ls fins al proper 10 d’agost enviant un correu a cucaferatgn@hotmail.com.

Comentarios
Multimedia Diari