Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Desconvocada la vaga indefinida a la cristalleria Saint-Gobain de l'Arboç

Els treballadors no es descarten tornar a convocar-la

EFE

Whatsapp
La plantilla s´oposava a aquest pla per considerar-lo un ´atac´ a la qualitat de l´ocupació i al conveni col·lectiu. Foto:arxiu/dt

La plantilla s´oposava a aquest pla per considerar-lo un ´atac´ a la qualitat de l´ocupació i al conveni col·lectiu. Foto:arxiu/dt

La plantilla de l’empresa cristallera Saint-Gobain ubicada dins el terme municipal de l’Arboç (Baix Penedès) ha desconvocat la vaga indefinida de quatre hores per torn que havien anunciat a partir del proper dilluns, 15 de febrer, després que l’empresa hagi retirat les propostes de pla de competitivitat que plantejava per millorar el rendiment de la firma. Els treballadors de la plantilla s’oposava a aquest pla per considerar-lo un «atac» a la qualitat de l’ocupació i al conveni col·lectiu.

El compliment de l’empresa

Malgrat que la direcció de Saint Gobain hagi retirat les propostes del pla de competitivitat esmentat, els treballadors consideren que l’empresa no ha fet marxa enrere «en cap cas» de la intenció de «fer retallades», per la qual cosa, afirmen, tampoc no s’ha retirat el pla.

És per això que tot i haver desconvocat la vaga, els treballadors no abaixen la guàrdia i han acordat en assemblea tornar-la a convocar si l’empresa «reincideix» en fer propostes que «suposin precaritzar l’ocupació, destruir llocs de treball o vulnerar el conveni col·lectiu».

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También