Detinguda una jove acusada de pegar a un ancià per robar-li 3€ a Valls

La sospitosa va fer caure la víctima a terra, la va colpejar i li va prendre tres euros. La dona havia comès darrerament fets similars

30 octubre 2018 20:24 | Actualizado a 31 octubre 2018 08:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de Valls van detenir una dona de 27 anys i veïna de la localitat com a sospitosa d’un robatori violent ocorregut el divendres passat a la capital de l’Alt Camp. La víctima és un home de 88 anys que va anar a comprar el pa. Després de pagar-lo, li van retornar tres euros. Però quan sortia de l’establiment fou assaltat per una persona –inicialment es va dir que era un home– que, després d’agredir-lo, li va prendre aquests diners. La sospitosa ha estat detinguda en els darrers mesos pel mateix delicte.

La detenció de la sospitosa va tenir lloc a les vuit de la tarda de dilluns al carrer Sant Antoni, al Barri Antic de Valls, per part d’una patrulla de Seguretat Ciutadana, que buscaven la dona a instàncies de la Unitat d’Investigació, que portava el cas. El robatori violent es va produir cap a dos quarts de sis de la tarda. L’home caminava pel carrer de la Zeta. Una persona el va agafar per darrere i el va fer caure a terra. La víctima va començar a rebre cops de puny i puntades de peu, i li van caure les monedes. El lladre les va agafar i va fugir.

La víctima va demanar ajuda i diversos ciutadans es van apropar. La descripció inicial apuntava que el lladre era un home. Però en un reconeixement fotogràfic, els testimonis van assegurar que era la detinguda posteriorment. I és que aquesta dona té cinc antecedents. El 2014 fou arrestada a Igualada per robatori amb força i el 2016 per tenir una ordre de recerca i detenció.

Durant aquest estiu hauria protagonitzat diversos robatoris violents, segons fonts policials. A un quart de deu del 7 de juliol, una patrulla de la Policia Local va anar a un bar perquè una clienta no volia pagar. Els agents van veure que es tractava d’una dona que estava buscada per un robatori violent ocorregut quatre dies abans. A les dotze del migdia, un home –de 64 anys– estava comprant en un supermercat i va veure una noia. Ell va marxar i ella el va seguir. A l’altura del monument als castellers, a la plaça de la Font de la Manxa, ella se li va insinuar, però l’home no en volia saber res, per la qual cosa va marxar.

Quaranta euros de botí

Ella i una altra dona l’haurien seguit i, en arribar al carrer del Teatre, el van agredir per distreure’l i van intentar robar-li la cadena d’or. No ho van aconseguir, però sí que s’endugueren la cartera, amb la documentació i 40 euros. El 13 de juliol, a les nou del matí, hauria comès una estrebada al carrer del Carme, a una dona de 84 anys, que només portava unes bosses de plàstic. La víctima, que va estar a punt de caure, es va quedar només amb les nanses.

Arran d’un reconeixement fotogràfic, agents de la Unitat d’Investigació de l’Alt Camp van poder saber qui era la sospitosa, que finalment va ser detinguda a tres quarts de nou del dia 3 d’agost. Aquell mateix mes va ser arrestada per l’ARRO per atemptat contra agents de l’autoritat. Està previst que aquest matí la detinguda passi a disposició del Jutjat de Guàrdia de la capital de l’Alt Camp.

Comentarios
Multimedia Diari