Detingut a Tarragona un jove per colpejar un guàrdia urbà i cridar al mig del carrer

Formava part d'un grup el soroll del qual va provocar queixes ciutadanes

19 mayo 2017 17:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir ahir, a les 20.20h. un jove estranger de 19 anys com a presumpte autor d’atemptat contra agents de l' autoritat, resistència, desobediència i maltractament d'obra sense lesió.

Els fets van succeir quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava el servei de vigilància al voltant de les escales el carrer Vapor van trobar un grup de joves alternant l’ordre. Els agents van identificar un dels joves, que estava ebri i en estat d’excitació, fins al punt que va faltar el respecte als agents.

Un cop identificats i comprovat informàticament que aquest grup de gent no tenia res pendent, se’ls va convidar que abandonessin el lloc, per evitar més molèsties als veïns. Els joves van començar a marxar però proferint insults i crits cap als veïns que havien trucat a la policia. Al detingut se’l va convidar, de nou, perquè desistís en la seva actitud i deixés d’escridassar a la via pública. Lluny d’obeir als agents, va començar a donar cops al braç del caporal i aixecant l’altra mà en intenció clara d’agredir-lo. En aquest moment els agents van procedir a la seva detenció. Un dels acompanyants es va apropar amb intencions d’agredir també als agents.

 

Comentarios
Multimedia Diari