Dos morts en un accident entre un microbús, un turisme i una furgoneta a la C-14 a l'altura d'Alcover

Una de les víctimes és un menor de 14 anys que viatjava en el turisme. En l'accident també han resultat ferides dues persones més 

23 julio 2017 07:28 | Actualizado a 17 noviembre 2017 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diumenge negre a la carretera C-14 a l'altura d'Alcover. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07.33 hores d'un accident molt greu entre un microbús, un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 21,8. Fonts del Servei Català de Trànsit informen que el sinistre viari s'ha produït arran de la col·lisió frontal entre el microbús sense passatge i el turisme, i també s'hi ha vist implicada una furgoneta.

Com a conseqüència de l'accident han mort el conductor i un ocupant menor del turisme de 14 anys. També hi ha hagut ferits de diversa consideració. Les mateixes fonts expliquen que el SEM ha traslladat l'altre ocupant del cotxe i el conductor del microbús en estat greu a l'hospital Joan XXIII, i que el xofer de la furgoneta ha resultat ferit lleu.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat 8 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 6 vehicles dels Bombers de la Generalitat que han realitzat tasques d'excarceració i 3 unitats del SEM.

La via ha quedat tallada en els dos sentits, entre el kilòmetre 21 i el 18, i es fan desviaments alternatius per la resta de vehicles que circulen per la zona.

Continuarà l'ampliació

Comentarios
Multimedia Diari