Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

ERC demana que s'abandoni el projecte dels Jocs Mediterranis o que es faci una consulta ciutadana

Pel grup municipal aquests dies s'ha fet evident una "manca de complicitat institucional"

ACN

Whatsapp
Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d'ERC-MES-MDC a l'Ajuntament de Tarragona, mostrant el document on assenyalen el deute dels Jocs a dia d'avui. FOTO: ACN

Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d'ERC-MES-MDC a l'Ajuntament de Tarragona, mostrant el document on assenyalen el deute dels Jocs a dia d'avui. FOTO: ACN

El grup municipal d'ERC-MES-MDC considera que la visita del president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, ahir a Tarragona, "evidencia que hi ha un desgavell institucional al voltant dels Jocs i que no existeix cap compromís econòmic per part de l'Estat ". "A Miguel Cardenal se l'esperava com la gran esperança i l'únic que ha fet és parlar malament de l'alcalde, no prometre res concret i marxar igual com ha vingut. La situació actual és molt complicada" ha manifestat el portaveu, Pau Ricomà. Per tot plegat, demanen que l'Ajuntament de Tarragona es retiri del projecte dels Jocs Mediterranis del 2017 "per incapacitat" o que engegui una consulta ciutadana per saber si tenen suport social.

"En un inici nosaltres veiem els Jocs com una oportunitat", ha assegurat Ricomà. "Barcelona va ser un exemple que, si es fan bé les coses, un esdeveniment esportiu pot deixar un llegat important", ha exemplificat, mentre que "Atenes va ser l'exemple contrari". "Tenim clar que a Tarragona s'estan fent malament les coses, no s'estan complint els terminis", ha insistit. "El Pla Director dels Jocs ha vessat per tot arreu. No podem seguir endavant com si res, creiem que hem arribat ja al moment de no retorn", ha etzibat el portaveu.

Ricomà també ha mostrat les xifres que, al seu parer, posen de manifest que a dia d'avui el deute dels Jocs supera els 60 milions d'euros, entre els diners que no arriben de l'estat espanyol, els patrocinis que manquen per aconseguir i la inversió que realitza l'Ajuntament de Tarragona en el projecte. Per tot això, ha demanat que l'Ajuntament de Tarragona es retiri del projecte dels Jocs "per incapacitat" i que, si creuen que tenen un suport social ampli, engeguin una consulta ciutadana per saber si existeix aquest suport.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También