El Cor DaCapo de Tarragona actua a la capella de Sant Magí

Este sábado 5 de mayo a las 20.30 horas actuará en este templo de la Part Alta

03 mayo 2018 11:50 | Actualizado a 03 mayo 2018 18:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Durant els mesos de maig i juny el cor oferirà els concerts de final de temporada, presentant la producció “La música de la paraula”.  El títol fa referència principalment a la segona part del concert, on es presenta un repertori íntegre del compositor Josep Navas Mariné, afincat a Reus.

Els textos d’aquestes cançons són de poetes del Baix Camp o que han tingut alguna relació amb la comarca (com Carles Riba o Gabriel Ferrater, per exemple), per tant, la relació entre aquesta part del concert i el territori és més que evident.

A la primera part, el concert us ofereix un repertori amb obres basades en la música popular de països del nord d’Europa i un petit tast de música religiosa del romanticisme, com podreu escoltar en les obres de Paul Hindemith i Morten Lauridsen, a partir de textos de Rainer Maria Rilke i en l’havanera composta per Manuel Oltra sobre un poema de Pere Quart.

 

El primer dels concerts tindrà lloc aquest dissabte 5 de maig a dos quarts de nou del vespre a la Capella de Sant Magí de Tarragona; dissabte 26 de maig a les 19h al concert compartit amb el Cor Ciutat de Tarragona dins del cicle “Cor a la veu” a l’Aula Magna de l’URV; el dissabte 9 de juny a dos quarts de nou del vespre a l’Ateneu Pi i Maragall de Vila-Seca; i el diumenge 10 de juny a l’Arboç del Penedès.

A més, el dissabte 2 de juny el Cor DaCapo participarà al concert conjunt final del cicle “Cor a la Veu” organitzat pel cor Increscendo, a les set de la tarda al Teatre Tarragona.

El Cor DaCapo de Tarragona, creat l'any 2012 i actualment dirigit per Lars Isdahl, està integrat per un grup de cantaires provinents del Camp de Tarragona, la majoria dels quals es van formar musicalment als conservatoris de Tarragona i Vila-seca.

Ha fet nombrosos concerts a Tarragona, Reus, Barcelona, Igualada, Granollers, la Selva del Camp, Valls, Salou, la Pobla de Mafumet, Flix, Vila-seca, Torredembarra i Riudoms. Ha compartit escenari amb músics com el pianista Albert Guinovart, l’organista Joan Seguí (amb el qual va interpretar la cantata Rejoice in the Lamb, de Benjamin Britten) i el Quartet Mèlt.

Recentment, ha estat l’encarregat de representar El cant de la Sibil·la per primer cop al Santuari de Misericòrdia de Reus la nit de Nadal d’aquest 2017.

Comentarios
Multimedia Diari