Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet tanca per obres fins al febrer

S’hi ampliarà la recepció i la botiga i es millorarà el taller, amb la instal·lació d’un forn més eficient energèticament.

Diari de Tarragona

Whatsapp

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet tancarà temporalment, avui 11 de desembre i fins al mes de febrer, per emprendre una ambiciosa reforma que preveu fer-lo més eficient energèticament i més atractiu per al visitant.

Façana del museu.

En concret, s’adequarà la part baixa del museu, amb un espai de recepció més còmode per al visitant i una botiga més gran, es millorarà el taller i s’hi instal·larà un nou forn més eficient energèticament.

Així mateix, es renovarà l’oferta pedagògica per a escolars i el material associat. Tota aquesta remodelació, amb una inversió de 66.000 euros, s’inclou en el programa de rellançament d’aquest singular espai cultural i turístic del municipi.

Mentre durin les obres, qui vulgui adquirir peces de vidre artesanal creades al Museu i Forn del Vidre pot fer-ho als punts habituals de venda, com la botiga del Monestir de Poblet, Vinum Conca del Monestir de Poblet, a la botiga Fem Art de Vimbodí.

Per a més informació sobre punts de venda: http://www.museudelvidre.cat/la-botiga/ , i per a qualsevol altra consulta relacionada amb el Museu, podeu entrar a http://www.museudelvidre.cat o bé enviar un correu a museudelvidre@vimbodiipoblet.cat .

Temas

Comentarios

Lea También