El PSC de Tarragona demana accelerar els tràmits per a la contractació del nou gerent de Turisme

El sector del turisme és un dels més afectats per les conseqüències de la crisi de la Covid-19

23 abril 2020 11:15 | Actualizado a 23 abril 2020 11:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Grup Municipal Socialista ha demanat accelerar els tràmits per a la contractació del nou gerent del Patronat Municipal de Turisme. De la mateixa manera que el govern municipal ha decidit continuar amb el procés de selecció del Cap de Recursos Humans i de la gerència de l’Institut Municipal d’Educació (IMET). La seva portaveu, Sandra Ramos, ha instat a Ricomà que cobreixi de manera “urgent” la plaça del cap del Patronat de Turisme, deserta des de fa uns mesos.

Segons els socialistes tarragonines, el sector del turisme és un dels més afectats per les conseqüències de la crisi de la Covid-19: “Ja vam advertir en el seu moment que era un error acomiadar al gerent sense tenir un substitut o substituta i, ara, aquesta situació s’ha agreujat moltíssim més amb la situació actual”, expressa Ramos.

El PSC tem que l’escapçament d’aquesta àrea deixi a Tarragona “en clara desavantatge competitiva” enfront altres ajuntaments, que ja estan elaborant els seus plans de contingència. “Ens enfrontem a una temporada turística molt complexa, que requereix de planificació i mesures urgents”, afirma la seva portaveu.

Comentarios
Multimedia Diari