El Pot Petit celebra 10 anys amb un concert en ‘streaming’

El grup d’espectacles familiars ha estrenat avui, a les 18 hores, al seu canal de YouTube, la gravació de l’actuació del desè aniversari

03 abril 2020 16:16 | Actualizado a 03 abril 2020 16:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aventures, actuacions, ritmes, rialles i moltes cançons resumeixen els deu anys del grup infantil El Pot Petit, que en els seus concerts combina la música, els titelles i el teatre. En aquesta ocasió, en Pau, la Jana, la Melmelada Band, la Gina, la Juna i en Pol, acompanyats de tots els seus amics, arribaran avui divendres, 3 d'abril a partir de les 18 hores a les cases de milers de nens i de les nenes a través d’un concert en streaming, al seu canal de YouTube (www.youtube.com/potpetit), amb l’estrena de la gravació del concert del 10è aniversari. 

«Hem decidit fer aquesta iniciativa perquè aquests dies de confinament una de les demandes que més ens han fet és que féssim concerts en línia o en streaming, i donat que tots els components de la banda vivim en cases separades, inclús en pobles i ciutats diferents, ens era impossible», afirma Helena Bagué Vilà, la Jana damunt de l’escenari. 

Continua explicant que «llavors, durant la gira passada de celebració dels 10 anys de El Pot Petit vam gravar un directe, de dues actuacions que vam fer a Figueres, i que en aquests moments s’estava muntant i editant, però hem accelerat les màquines per traure-la aquests dies i així serà avui».

L’actuació
Sobre com serà el concert dels 10 anys, Helena Bagué el descriu com «el més especial i únic que hem fet durant aquests anys de carrera, per la màgia que es creava a cada lloc on l’anàvem a fer i la reacció del públic, que era molt sorprenent». Així mateix, reconeix que «com a grup, tampoc havíem fet mai un concert on fóssim 13 músics dalt de l’escenari, més un equip tècnic i de producció. Ha estat una producció molt gran i molt especial, feta amb molt d’amor per part de tot l’equip i això ha fet que el resultat sigui únic». En aquests dies de confinament, El Pot Petit continua treballant, «intentant mantenir la calma». «Estem preocupats per totes les actuacions que s’estan ajornant i anul·lant. Nosaltres vivim de pujar als escenaris i aquesta situació és preocupant», explica Helena Bagué i afegeix que «per una banda, intentem gestionar això i per l’altra banda intentem estar molt en contacte amb les famílies que estan a casa seva, penjant contingut a les xarxes socials i pensant moltes propostes». 

Per últim, el balanç que El Pot Petit fa d’aquesta dècada és «molt positiu». «Si fa 10 anys ens haguessin dit que molts nens i nenes de Catalunya cantarien les nostres cançons, que els nostres concerts estarien plens de famílies, que rebríem tot aquest amor incondicional, ens hauria costat de creure», confessa Helena Bagué. 

Així mateix, destaca que «hem anat creixent molt a poc a poc i hem treballat moltíssim, i bé ara estem recollint els fruits i estem molt feliços i contents». Per últim, envia un missatge d’esperança: «Esperem que aquesta crisi global no ens aturi ni a nosaltres ni a molts artistes, i com sempre comptarem segur amb l’ajut de tot el públic que no ens ha fallat mai i que ens estima molt».
 

Comentarios
Multimedia Diari