Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps: Divendres assoleiat

La previsió meteorològica d'aquest divendres 23 d'agost de 2019

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, amb el creixement d'alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i a punts de muntanya. A més, hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí al litoral central i nord.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatures

Temperatura mínima semblant i màxima semblant o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 26 i 31 ºC al Pirineu, Prepirineu i litoral i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, localment regular de matinada a Catalunya Central i al litoral al final del dia.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i tramuntana entre fluixa i moderada al nord del cap de Creus. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats, de component sud i est.

Tendència per a demà

Cel serè fins a migdia. Amb tot, a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral que localment deixaran el cel molt ennuvolat.

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatura semblant o lleugerament més alta.

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici i al final del dia serà localment regular al litoral.

Vent fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada i vent fluix de component sud al litoral nord. La resta del dia el vent bufarà de component sud, fluix amb cops moderats.

Temas

Comentarios

Lea También