El Temps: Divendres assoleiat

La previsió meteorològica d'aquest divendres 23 d'agost de 2019

22 agosto 2019 18:01 | Actualizado a 16 septiembre 2019 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, amb el creixement d'alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i a punts de muntanya. A més, hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí al litoral central i nord.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatures

Temperatura mínima semblant i màxima semblant o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 26 i 31 ºC al Pirineu, Prepirineu i litoral i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, localment regular de matinada a Catalunya Central i al litoral al final del dia.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i tramuntana entre fluixa i moderada al nord del cap de Creus. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats, de component sud i est.

Tendència per a demà

Cel serè fins a migdia. Amb tot, a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral que localment deixaran el cel molt ennuvolat.

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatura semblant o lleugerament més alta.

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici i al final del dia serà localment regular al litoral.

Vent fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada i vent fluix de component sud al litoral nord. La resta del dia el vent bufarà de component sud, fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari