El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat però sense precipitacions

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 22 de desembre

21 diciembre 2021 10:30 | Actualizado a 21 diciembre 2021 11:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre molt ennuvolat i cobert per la presència d'estrats baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, essent més compactes fins al final del matí i de nou a partir de mitja tarda. A més, també n'hi haurà fins al final del matí a la depressió Central, interior de la vall de l'Ebre i valls del Prepirineu i prelitoral, si bé localment seran persistents a Ponent. A la resta, es mantindrà el cel serè o poc ennuvolat amb el pas d'algunes bandes de núvols alts sobretot fins a mig matí. Independentment, al vessant sud del Pirineu a partir de la tarda es formarà algun núvol de retenció.

Precipitacions

És probable alguna roina feble i minsa a Ponent i a punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o localment moderadament més alta. Es mourà entre -4 i 1 ºC al Pirineu i Prepirineu; entre -2 i 3 ºC a la depressió Central i prelitoral nord; entre 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral; i entre 4 i 9 ºC a la resta del país. La màxima baixarà lleugerament, si bé a punts del litoral i prelitoral el descens serà moderat. Ara bé, a indrets de l'interior que no es trobin afectats per la boira serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 5 i 10 ºC a la depressió Central, localment més baixa a l'altiplà Central; entre 9 i 14 ºC al litoral i prelitoral; i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat bona, si bé localment podrà quedar regular o dolenta a zones elevades del litoral, prelitoral i depressió Central. A banda, hi haurà boira a punts del Pla de Lleida.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general. Al litoral predominarà el terral a l'inici i final del dia, i el component est fluix amb estones de variable la resta del jorn.

Comentarios
Multimedia Diari