El Temps a Tarragona: Baixada lleu de temperatura

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 6 de maig 

05 mayo 2021 09:16 | Actualizado a 05 mayo 2021 16:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat general, tot i que al litoral hi haurà intervals de núvols baixos més probables al principi i final del dia. A banda, al Pirineu el cel romandrà entre poc i mig ennuvolat amb el creixement de nuvolades durant la tarda i el pas de bandes de núvols alts i prims. També hi haurà alguns núvols d'evolució diürna a altres punts de muntanya sobretot a la serralada prelitoral.

Pluges

A la tarda no es descarta algun ruixat feble i aïllat a l'extrem nord del Pirineu.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa en general. La temperatura màxima pujarà lleugerament en general, malgrat que a la meitat sud del litoral i prelitoral baixarà lleugerament.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que serà puntualment regular al litoral a l'inici i final del dia. A banda fins a primera hora del matí hi haurà alguna boirina local a fondalades de l'interior.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí i de nou a la nit, amb terral matinal al litoral. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat al litoral, amb algun cop fort a la tarda a la meitat nord del sector, i prelitoral, i el vent de component oest fluix a la resta de l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari