El Temps a Tarragona: Calor, xafogor... i possibles ruixats aquest diumenge

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 7 de juliol

06 julio 2019 18:57 | Actualizado a 06 julio 2019 19:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini del cel serè o poc ennuvolat per franges de núvols alts i alguns de mitjans al llarg del dia, si bé seran més abundants i compactes a primera hora del matí, amb estones de cel molt ennuvolat de matinada, així com al vespre. A més, arribaran núvols mitjans i alguna nuvolada a partir de la tarda. Independentment, al centre del dia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i serralada Prelitoral i Transversal.

De matinada no es descarta algun ruixat feble, minso i aïlla a punts de la meitat sud de Catalunya. A partir de migdia s'esperen ruixats dispersos al Pirineu i Prepirineu oriental, que localment es podran desplaçar cap al prelitoral i litoral nord, i al massís del Port, mentre que són probables a altres punts de la meitat oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada, acumularan quantitats de precipitació entre inapreciables i minses, localment poc abundants al Pirineu. A més, puntualment aniran acompanyats de tempesta, en alguns casos de tempesta seca, així com de fang.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima similar en general. Malgrat això, la màxima baixarà lleugerament al quadrant nord-est i al litoral i prelitoral central i pujarà lleugerament a les Terres de l'Ebre. Ambient molt calorós arreu i també xafogós al litoral. La mínima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i al Prepirineu oriental, entre 20 i 25 ºC al litoral i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori. La màxima oscil·larà entre 34 i 39 ºC a la depressió Central, al Prepirineu i a les Terres de l'Ebre, entre 28 i 33 ºc al litoral i entre 32 i 37 a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja arreu a causa de la presència de pols en suspensió. A més, fins a primera hora del matí i a la nit serà entre bona i regular al litoral sud, amb alguna boirina.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir de llavors entrarà gradualment el vent de component sud i est al litoral i prelitoral, mentre que a la resta de l'interior primer entrarà el vent de component oest i posteriorment el component sud. En general serà entre fluix i moderat, tot i que hi haurà cops forts a la tarda a la depressió Central i Terres de l'Ebre. A la nit quedarà fluix i de direcció variable arreu.

 

Tendència per a demà

Matí amb cel entre poc i mig ennuvolat de núvols alts i mitjans arreu, si bé també hi haurà algunes nuvolades al Pirineu, Prepirineu i terç sud del país. A partir de la tarda creixeran i arribaran nuvolades a la meitat oest del país i resta del Pirineu i Prepirineu que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, mentre que al litoral i prelitoral central i nord continuarà poc o mig ennuvolat de núvols alts i mitjans.

Comentarios
Multimedia Diari