Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Canvis importants en les màximes, que es dispararan

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 10 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 10 d'octubre.

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 10 d'octubre.

Situació general

De matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a bona part del territori, tret de l'extrem nord-est i el Pirineu occidental on restarà poc ennuvolat. A mesura que avanci el matí, la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, excepte al litoral i prelitoral, sobretot al sector central de la zona, i altres punts de l'interior del quadrant nord-est on quedarà mig ennuvolat. Al final del jorn els núvols baixos afectaran de nou a punts de la depressió Central i del litoral i prelitoral sud.

Precipitacions

De matinada s'espera algun ruixat feble i dispers a punts de la Catalunya Central i localment moderat a punts de la meitat sud del litoral i el prelitoral. A la tarda és possible algun feble ruixat a l'interior del quadrant nord-est. S'acumularan quantitats minses o localment abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa: oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 10 i 15 ºC al Prelitoral i plitoral nord, i entre 12 i 17 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima no experimentarà canvis importants; oscil·larà entre 18 i 24 ºC arreu, puntualment més altes a ponent i interior de la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé al litoral i prelitoral i punts de la depressió Central quedarà regular, en especial al principi i al final del dia.

Vent

De matinada i al final del dia serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud i oest a l'interior de la meitat oest, i de component sud i est a la resta; serà d'intensitat fluixa amb cops moderats. Malgrat tot, fins al migdia bufarà mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana al nord de la Costa Brava, on reapareixerà al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También