El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 29 d'agost

28 agosto 2021 07:35 | Actualizado a 28 agosto 2021 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud i la resta de la Catalunya central fins a mig matí. Al llarg del matí la nuvolositat tendirà al litoral i prelitoral sud, on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat la resta de la jornada. A partir del vespre la nuvolositat tornarà a augmentar a punts de la meitat oest de Catalunya i resta del litoral i prelitoral central. A la resta del país estarà serè o poc ennuvolat. Independentment, durant la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya sobretot del Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est, on deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors.

Precipitacions

És possible algun ruixat a l'extrem sud al llarg del dia, sobretot al massís del Port, així com a punts del prelitoral i de l'interior del quadrant nord-est durant les hores centrals de la jornada. Seran febles o localment moderats. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament a l'interior i Terres de l'Ebre, i serà similar o lleugerament més baixa a la resta. La mínima es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu; entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, litoral i prelitoral nord; i entre 15 i 20 ºC a la resta, localment més alta al litoral central. La màxima oscil·larà entre 19 i 24 ºC al Pirineu; i entre 23 i 28 ºC a la resta, localment més alta a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent al Pirineu i al quadrant nord-est, mentre que a la resta serà entre bona i regular sobretot fins a mig matí a la meitat sud del litoral i prelitoral i de nou al final del dia, si bé al massís del Port es mantindrà regular tota la jornada.

Vent

Fins a mig matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat al litoral i prelitoral, i el component sud i oest a la resta fluix amb cops moderats. A banda, bufarà la tramuntana a l'Empordà fins a mig matí amb algun cop fort.

Comentarios
Multimedia Diari