El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat fins a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de juliol 

27 julio 2020 10:42 | Actualizado a 27 julio 2020 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel mig ennuvolat en general per núvols alts i mitjans fins a mig matí, tot i que a estones estarà molt ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat minvarà progressivament de sud-oest a nord-est i a la tarda s'imposarà el cel serè en general, amb el creixement d'algunes nuvolades a punts del Pirineu. Independentment, als dos extrems del litoral i prelitoral hi haurà bancs de núvols baixos fins a primeres hores del matí. Al final del dia tornaran a aparèixer alguns núvols baixos a punts del litoral.

Pluja

De matinada i fins a mig matí és possible alguna precipitació feble i aïllada, sobretot a punts de la meitat oest, que acumularà quantitats inapreciables o minses de precipitació. Durant la tarda són probables alguns ruixats febles, minsos o localment poc abundats, a punts del Pirineu.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. A punts de la meitat sud la nit serà tropical (mínima superior als 20 ºC) i és possible que localment fins i tot tòrrida (mínima de més de 25 ºC) a Barcelona i Terres de l'Ebre. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa al quadrant nord-est i semblant a la resta. La xafogor serà acusada tota la jornada al litoral i prelitoral. La temperatura mínima es mourà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu, entre els 20 i 25 º al litoral central i sud i la resta de les Terres de l'Ebre, i entre els 17 i 22 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre els 29 i 34 ºC al Pirineu, al litoral i prelitoral, i entre els 34 i 39 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, localment regular de matinada, si bé al litoral i prelitoral serà entre bona i regular.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb estones de vent en calma. La resta de dia bufarà vent de component sud i est al litoral i al quadrant nord-est i de component sud a la resta del territori, entre fluix i moderat en general. Independentment, al nord del cap de Creus bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a primera hora del matí.

Tendència per demà

Cel serè en general, amb algun núvol baix al litoral sud fins a l'inici del matí i de nou al final del dia. Independentment, durant la tarda creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Al final del dia arribaran alguns núvols alts i prims per l'oest del país.

Comentarios
Multimedia Diari