El Temps a Tarragona: Cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 17 d'abril

16 abril 2019 16:44 | Actualizado a 17 abril 2019 05:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat, si bé a punts del litoral i del prelitoral hi haurà intervals de núvols fins a mig matí i de nou a partir del vespre, malgrat que seran persistents al prelitoral sud. A més, al centre del dia, creixeran alguns núvols d'evolució diürna al prelitoral. A banda, a partir del vespre augmentaran els núvols alts i mitjans d'oest a est.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Màxima lleugerament més baixa a les Terres de l'Ebre, semblant al litoral i a Ponent, i lleugerament més alta a la resta del país. La mínima es mourà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral central i nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. La màxima oscil·larà entre 18 i 23 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre, i entre 16 i 21 ºC a la resta del país, localment més altes a la Val d'Aran.

Vent

Fins a primeres hores del matí, el vent bufarà fluix i de direcció variable. Durant la resta del dia s'imposaran les components sud i est, amb predomini del xaloc al litoral. En general, el vent bufarà entre fluix i moderat, si bé a la tarda hi haurà cops forts al terç sud i als cims del Pirineu Occidental.

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà ràpidament de matinada i deixarà el cel molt ennuvolat o cobert la resta del dia.

Comentarios
Multimedia Diari