Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Continua el bon temps a la província

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 25 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i prims, sobretot al final de la jornada. A més, al principi i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, i a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu.

Pluja

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatures

Temperatura semblant, tant la màxima com la mínima. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud, i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 30 i 35 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici i al final del dia serà localment regular al litoral i prelitoral.

Vent

Vent fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada. La resta del dia el vent bufarà de component sud i est a la meitat est i de component sud a la resta, fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

De matinada hi haurà intervals de núvols baixos al litoral. Al matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat, si bé amb el pas de les hores arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud del país que al llarg de la tarda deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat arreu i tapat a l'extrem sud. Independentment, a la tarda creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Al final del dia s'espera algun ruixat d'intensitat entre feble i moderada a l'extrem sud. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura mínima semblant; màxima en lleuger descens.

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici del dia serà localment regular al litoral i prelitoral. A partir del vespre quedarà regular a l'extrem sud.

Vent fluix i variable a l'inici i al final del dia. Al centre de la jornada bufarà fluix de component sud amb cops moderats.

Temas

Comentarios

Lea También