El Temps a Tarragona: Continua el bon temps a la província

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 25 d'agost

24 agosto 2019 18:34 | Actualizado a 24 agosto 2019 18:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i prims, sobretot al final de la jornada. A més, al principi i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, i a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu.

Pluja

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatures

Temperatura semblant, tant la màxima com la mínima. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud, i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 30 i 35 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici i al final del dia serà localment regular al litoral i prelitoral.

Vent

Vent fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada. La resta del dia el vent bufarà de component sud i est a la meitat est i de component sud a la resta, fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

De matinada hi haurà intervals de núvols baixos al litoral. Al matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat, si bé amb el pas de les hores arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud del país que al llarg de la tarda deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat arreu i tapat a l'extrem sud. Independentment, a la tarda creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Al final del dia s'espera algun ruixat d'intensitat entre feble i moderada a l'extrem sud. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura mínima semblant; màxima en lleuger descens.

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici del dia serà localment regular al litoral i prelitoral. A partir del vespre quedarà regular a l'extrem sud.

Vent fluix i variable a l'inici i al final del dia. Al centre de la jornada bufarà fluix de component sud amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari