El Temps a Tarragona: Continua el cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 2 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i quedarà entre mig i molt ennuvolat arreu. A partir de migdia s'obriran clarianes alhora que creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya. Independentment, es formaran núvols baixos a la meitat est a partir de mitja tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà més baixa mentre que la màxima serà més alta, especialment a Ponent i a les Terres de l'Ebre. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i resta de l'interior, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu i litoral, i entre 17 i 22 ºC a la resta del territori.

Vent

Durant les primeres hores del dia i novament a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud i oest al litoral i de component oest a la resta, fluix amb algun cop moderat al litoral.

Visibilitat 

La visibilitat serà bona en general tot i que serà regular a punts de muntanya i especialment en moments de xàfec.

Tendència per a demà

De matinada augmentarà la nuvolositat i quedarà entre molt ennuvolat i cobert, especialment al sector central del litoral i prelitoral, així com a la resta de la meitat nord i oest on, a més, hi haurà el creixement de nuvolades. A banda, al final del dia s'obriran clarianes per l'oest.

Temas

Comentarios