El Temps a Tarragona: Continua la calor

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 19 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Temps a Tarragona: Continua la calor

El Temps a Tarragona: Continua la calor

Situació general

El cel romandrà serè al llarg de la jornada, si bé a partir del migdia creixeran alguns núvols d'evolució a zones de muntanya que deixaran el cel poc o mig ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí es formarà algun núvol baix a punts del litoral sud i reapareixerà al final del dia.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i la màxima serà semblant, si bé localment baixarà a les Terres de l'Ebre i a l'Empordà; en canvi, pujarà a la resta de la meitat est. L'ambient serà calorós durant les hores centrals del dia, i xafogós al litoral. La mínima voltarà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC a la resta de l'interior, i entre els 19 i 24 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 28 i 32 ºC al litoral central i sud, entre els 30 i 35 ºC al Pirineu i a la resta de la meitat est, mentre que a la resta se situarà entre els 32 i 37 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent arreu.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final de la jornada, amb predomini del terral al litoral fins a mig matí. Al llarg del matí s'anirà imposant el component oest a l'interior de la meitat oest, amb tendència a virar a component est durant la tarda, i el component sud a la resta, entre fluix i moderat amb algun cop fort. A banda, la tramuntana bufarà al nord del Cap de Creus fins al migdia, d'intensitat entre feble i moderada amb algun cop fort fins a primera hora del matí.

Temas

Comentarios

Lea También