El Temps a Tarragona: Dia plujós

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 30 d'agost

29 agosto 2021 10:46 | Actualizado a 29 agosto 2021 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre molt ennuvolat i cobert amb el creixement de nuvolades a la meitat sud, i mig o localment molt ennuvolat a la resta, excepte a punts del quadrant nord-occidental i a l'Empordà on quedarà serè o poc ennuvolat fins a migdia. Independentment, a partir del final del matí creixeran nuvolades a l'interior del terç nord on també quedarà el cel molt ennuvolat o cobert durant la tarda.

Precipitacions

S'espera precipitació al terç sud fins a mig matí. A partir de llavors s'estendrà i afectarà altres punts del país, sobretot al litoral i prelitoral central, Camp de Tarragona i Catalunya Central. Serà d'intensitat moderada i sovint podrà anar acompanyada de tempesta i localment de calamarsa. Ara bé, localment podran ser d'intensitat forta o torrencial a les comarques avisades. S'acumularan quantitats poc abundants, localment abundants o molt abundants (més de 50 mm en 24 hores) al litoral i prelitoral sud i central. A més, al litoral sud no es descarta que localment s'acumulin quantitats extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores).

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant. Mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa sobretot a la meitat est. La mínima es mourà entre els 8 i 12 ºC al Pirineu; entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, depressió Central i litoral i prelitoral nord; entre 17 i 22 ºC a la resta del prelitoral; i entre 19 i 24 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, Prepirineu i Catalunya Central; i entre 23 i 28 ºC a la resta del país, localment més altes a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent al Pirineu fins a migdia, i regular a partir d'aleshores. A la resta serà regular o localment dolenta.

Vent

Bufarà el vent entre fluix i moderat de components sud i est. Tot i això, de matinada i a la nit quedarà fluix i variable a l'interior i punts de la meitat nord del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari