El Temps a Tarragona: Dilluns de cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 1 d'abril

01 abril 2019 05:46 | Actualizado a 01 abril 2019 05:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert en general. A partir de migdia la nuvolositat tendirà a minvar i s'obriran clarianes, tot i que també hi haurà creixement de nuvolades a punts del Pirineu.

Temperatures

La temperatura, tant mínima com màxima, serà lleugerament més alta. La mínima es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al litoral i entre 4 i 8 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de llevant al litoral durant tota la jornada, entre fluix i moderat amb algun cop fort durant el matí. A l'interior bufarà fluix amb alguns cops moderats amb domini del component sud i est. Al final del dia, tendirà a quedar fluix i de direcció variable en general.

Visibilitat 

La visibilitat serà regular en general, tot i que serà dolenta a zones elevades.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, arreu del país. A partir de llavors, la nuvolositat s'anirà fent menys compacta i el cel anirà quedant entre poc i mig ennuvolat en general, puntualment molt. A més, hi haurà creixement de nuvolades a punts de muntanya. Independentment, al Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat durant tot el dia.

Comentarios
Multimedia Diari