Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: El cel estarà serè amb les tempertures a la baixa

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 d'octubre.

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 d'octubre.

Situació general

En general el cel romandrà serè tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral al llarg del dia que deixaran el cel puntualment entre mig i molt ennuvolat a punts d'aquest sector. Independentment, a partir de migdia arribaran algunes traces de núvols alts al terç nord del país que tan sols enteranyinaran el cel.

Precipitacions

No es descarta alguna roina a punts del sector central del litoral i prelitoral que deixarien, en tot cas, acumulacions minses.

Temperatura

La temperatura serà lleugerament més baixa, especialment a l'Empordà on ho serà moderadament. Oscil·larà entre els 19 i 24 ºC al litoral i prelitoral, 13 i 18 ºC al Pirineu, i entre els 17 i 22 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu. Això no obstant, serà bona o puntualment regular a punts del sector central del litoral i prelitoral.

Vent

Fins a primera hora de la tarda predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort a les Terres de l'Ebre. A partir de llavors s'imposarà el component sud entre fluix amb cops moderats. Malgrat això, a l'interior del quadrant nord-est, al Prepirineu i punts del nord de la depressió Central el vent serà fluix i de direcció variable al centre del dia. Independentment, la tramuntana bufarà entre fluixa i moderada a l'Empordà amb alguns cops forts durant tota la jornada, i alguns de molt forts al nord del cap de Creus.

Temas

Comentarios

Lea También