El Temps a Tarragona: El termòmetre es pot enfilar fins als 35 graus

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 3 d'agost

02 agosto 2020 10:35 | Actualizado a 02 agosto 2020 10:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primeres hores del matí el cel estarà mig i molt ennuvolat general, o localment cobert al litoral i prelitoral central, la Catalunya central i l'interior del quadrant nord-est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà d'oest a est i tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general, tot i que creixeran nuvolades al quadrant nord-est i a partir de migdia també a la resta del Pirineu i Prepirineu que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat o cobert. Al vespre, augmentarà la nuvolositat a la Catalunya Central i al sector central del litoral i prelitoral. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos, més compactes al principi i final del dia.

Pluja

Fins a primeres hores del matí s'esperen alguns xàfecs al sector central del litoral i prelitoral, així com a l'interior del quadrant nord-est. Seran entre febles i moderats, o localment forts sobretot al litoral. Podran anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. A partir de llavors,els ruixats tendiran a quedar restringits a l'interior de les comarques del nord-est, tot i que a partir del vespre tornaran a aparèixer alguns ruixats locals al sector central del litoral i prelitoral i a la Catalunya central. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta.

Temperatura

Temperatura lleugerament més baixa, si bé la màxima podrà baixar moderadament a punts de la meitat est. La temperatura mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre els 16 i 21 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre els 24 i 29 ºC al Pirineu, localment més baixa al vessant nord, entre els 25 i 30 ºC a la meitat est i entre els 30 i 35 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent a la meitat oest. A la resta del país serà bona, si bé a estones serà entre regular i dolenta a zones de muntanya. A més, fins a primeres hores del dia i de nou a la nit, serà regular al litoral i prelitoral central i a la Catalunya Central.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i final del dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats. Independentment, a l'extrem nord de l'Empordà bufarà tramuntana moderada, amb cops forts al principi i final del dia; i mestral moderat amb cops forts al sud del país fins a mig matí i de nou al final del dia.

Tendència per demà

Cel entre mig i molt ennuvolat, o localment cobert, a la meitat est al llarg del dia, amb més clarianes durant el matí. A la resta, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins a primeres hores del matí, amb núvols que avançaran d'oest a est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà d'oest a est i tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, a partir del final del matí creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat o cobert. Al vespre, augmentarà la nuvolositat a la Catalunya Central i sector central del litoral i prelitoral. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà la presència de núvols baixos, més compactes al principi i final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari