El Temps a Tarragona: Els núvols es dispersen i les mínimes baixen

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 10 de setembre

09 septiembre 2020 10:29 | Actualizado a 09 septiembre 2020 18:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé a partir del final del matí creixeran nuvolades a punts del Pirineu i del Prepirineu que, amb el pas de les hores, s'estendran cap al sud i deixaran localment el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector i a punts de la depressió Central i del quadrant nord-est. Al llarg de la tarda també arribaran a la meitat sud del país. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la depressió Central al principi del dia i al vessant nord del Pirineu al llarg de la jornada, més trencats durant les hores centrals del dia. Localment al litoral sud hi haurà alguna nuvolada de matinada.

Pluja

No es descarta de matinada algun ruixat a punts de la meitat sud del litoral, i a partir de migdia se n'esperen a punts de muntanya del terç nord i en són possibles a la resta del quadrant nord-est. Localment és possible que vagin acompanyats de tempesta. Seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la Catalunya Central, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori, si bé al litoral serà puntualment més alta. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Se situarà entre 25 i 30 ºC en general, tot i que al vessant nord del Pirineu voltarà entre 18 i 21 ºC.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, localment dolenta a zones elevades del vessant nord del Pirineu i en moments de ruixat.

Vent

Al principi del dia el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, mentre que bufarà de component nord i est al litoral, amb cops moderats. Durant la resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud fluix, amb cops moderats al litoral i prelitoral. Al final del dia, novament, el vent quedarà fluix i de direcció variable. Independentment, fins a primera hora de la tarda bufarà tramuntana al nord de l'Empordà entre fluixa i moderada, amb cops forts.

Tendència per a demà

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir d'aleshores creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del terç nord i del quadrant nord-est que deixaran el cel mig, localment molt ennuvolat. Al final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, sobretot al sector sud de la zona.

Comentarios
Multimedia Diari