El Temps a Tarragona: Es manté l'alerta groga per vent

La previsió meteorològica d'aquest dijous 10 de gener

09 enero 2019 14:15 | Actualizado a 09 enero 2019 14:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Amb tot, al vessant nord del Pirineu, el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert, mentre que a la resta de la serralada estarà mig o puntualment molt ennuvolat. A més, hi haurà intervals de núvols al litoral de l'Alt Empordà i al cap de Begur. A més, de matinada hi haurà intervals de núvols al litoral central.

Temperatures

Al vessant nord del Pirineu s'esperen nevades febles i intermitents, sobretot durant la primera meitat del dia, mentre que fins a migdia, de forma local també se n'esperen a d'altres punts de l'extrem nord del Pirineu i de forma més aïllada en són possibles a d'altres punts de la serralada. A banda, de matinada és probable algun ruixat feble, aïllat i minso al litoral central, amb una cota de neu que baixarà fins als 400 metres.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general. Al vessant nord del Pirineu serà dolenta i es produirà el fenomen del torb, mentre que a cotes altes de la resta de la serralada també podrà ser localment regular o dolenta.

Vent

Vent de component nord entre fluix i moderat, amb cops forts en general i és possible que alguns de molt forts. Amb tot, sovintejaran els cops molt forts i alguns d'extremadament forts als cims del Pirineu i l'Alt Empordà. A punts de l'interior del quadrant nord-est, nord de Ponent i litoral central hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè en general, o puntualment poc ennuvolat per algun núvol alt i prim. Amb tot, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols al vessant nord del Pirineu, així com a punts de la Costa Brava i el litoral central. A banda, es formaran alguns núvols alts i mitjans a sotavent del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari