El Temps a Tarragona: Les màximes, al voltant dels 30 graus

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 12 de setembre

11 septiembre 2020 17:31 | Actualizado a 11 septiembre 2020 17:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, en general, tret de punts del quadrant nord-est on estarà poc, puntualment mig ennuvolat. A banda, a partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna en zones de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector oriental; en aquesta zona el cel quedarà mig ennuvolat.

Pluja

Durant la tarda és possible algun ruixat feble, local i minso a punts del Pirineu i del Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, tot i que a l'extrem nord-est podrà baixar lleugerament. Es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta, si bé en alguns trams del litoral central i sud serà localment més alta. La màxima serà similar o lleugerament més alta arreu. Oscil·larà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i entre 28 i 33 ºC a la resta, puntualment més alta a Ponent i a l'interior de la vall de l'Ebre.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia, amb predomini del terral al litoral a primera hora del matí. Al llarg de la resta de la jornada dominarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est en general, si bé fins a mitja tarda bufarà el component sud i oest fluix amb cops moderats a l'interior. Independentment, fins a mig matí bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al nord de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, en general. A partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, durant la matinada i, de nou, al final del dia es formaran alguns núvols baixos a l'extrem sud del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari