El Temps a Tarragona: Matí ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 2 de novembre

01 noviembre 2018 18:38 | Actualizado a 09 noviembre 2018 12:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà ràpidament d'oest a est entre la matinada i el matí i deixarà el cel entre molt ennuvolat i cobert en general. Al llarg de la tarda, la nuvolositat novament minvarà ràpidament d'oest a est i el cel tendirà a quedar poc o mig ennuvolat a partir de mitja tarda.

A partir de migdia s'espera precipitació a l'extrem nord del Pirineu i és possible que forma més puntual a la resta de la serralada, amb una cota de neu que baixarà dels 1.700 als 1.400 metres la final del dia. A banda, al llarg del dia no es descarta algun plugim sobretot a les comarques de la meitat oest i fins a migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta a les comarques de la meitat oest, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més baixa. En canvi, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa arreu. La mínima es mourà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 4 i 8 ºC a la depressió Central, litoral i prelitoral nord i entre els 6 i 11 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, si bé al vessant nord de la serralada serà lleugerament més baixa, entre els 14 i 19 ºC al litoral i entre els 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent de components nord i oest en general, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a cotes altes del Pirineu a partir de migdia. A banda, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al sector central del litoral i prelitoral i al nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

Cel seré o poc ennuvolat, si bé a partir de migdia la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est, on localment quedarà entre mig i molt ennuvolat. Alhora, al vessant nord del Pirineu romandrà entre mig i molt ennuvolat de matinada. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira i boirina a punts del nord de la depressió Central i valls del Prepirineu. A banda, de matinada serà entre regular i dolenta a l'extrem nord del Pirineu i puntualment regular a la resta de la serralada.

Comentarios
Multimedia Diari