El Temps a Tarragona: Núvols i temperatures més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 10 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa mentre que la màxima serà similar o puntualment més baixes al vessant nord del Pirineu. La mínima es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre els 3 i 8 ºC al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Vent

Al terç sud i a l'Empordà bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts de component nord i oest. A la resta bufarà vent entre fluix i moderat, de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral, amb estones de vent fluix i de direcció variable.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i regular en general, si bé a la tarda serà localment regular o dolenta en moments de ruixat.

Tendència per a demà

Fins a mig matí estarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, alhora que augmentarà la nuvolositat de nord a sud. A la tarda el cel quedarà molt ennuvolat en general. Al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia.

Temas

Comentarios

Lea También