El Temps a Tarragona: Núvols, pluja i fred

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 1 de novembre

31 octubre 2021 11:36 | Actualizado a 31 octubre 2021 11:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a mig matí estarà molt ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat minvarà i quedarà serè o poc ennuvolat, tret del massís del Port, del quadrant nord-est i de l'extrem nord del Pirineu on persistiran els núvols i hi creixeran algunes nuvolades.

Precipitacions

Fins a primera hora del matí s'espera precipitació feble a qualsevol indret. La resta del dia apareixeran ruixats al quadrat nord-est i fins a mitja tarda també a l'extrem nord del Pirineu. La cota de neu passarà dels 2.900 als 2.000 metres. Les quantitats de precipitació seran minses, si bé a cotes altes del vessant nord del Pirineu i a punts del quadrant nord-est localment seran poc abundants.

Temperatura

La temperatura baixarà entre moderadament i acusadament. La mínima es donarà al final del dia. Els valors mínims es mouran entre 3 i 8 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 14 i 19 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 18 i 23 ºC a la resta, si bé puntualment seran més altes a la meitat sud del litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular fins a mig matí, però puntualment dolenta per la presència de bancs de boira en zones de muntanya. A partir de llavors quedarà entre bona i excel·lent en general, tret del quadrant nord-est, del vessant nord del Pirineu i del massís del Port on continuarà regular i puntualment dolenta als cims.

Vent

El vent bufarà de component oest a la meitat sud del país. Serà moderat amb cops forts i algun de molt fort, sobretot fins a primera hora de la tarda. Al nord de l'Empordà s'imposarà la tramuntana moderada amb cops forts. A cotes altes del Pirineu i del Prepirineu s'imposarà el vent de component nord moderat amb cops forts. A l'interior del quadrant nord-est, al sud de la Costa Brava, al nord del litoral central i al Prepirineu, el vent bufarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari