El Temps a Tarragona: Sol i núvols alts durant el matí

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 24 de març

23 marzo 2019 11:39 | Actualizado a 23 marzo 2019 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans, sobretot al matí. A banda durant la tarda es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta mentre que la màxima serà similar, puntualment més baixa al nord-est. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, a la depressió Central, a l'interior del nord-est i a la vall de l'Ebre, entre 4 i 9 ºC a la resta del prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 17 i 22 ºC al litoral, al Pirineu i a l'altiplà Central, i entre els 19 i 24 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent.

Vent

A l'interior el vent serà fluix i de direcció variable en general, tot i que durant la tarda acabarà imposant-se el vent de component sud fluix. Al litoral, bufarà vent fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral, mentre que la resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud i est fluix amb algun cop moderat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu i del Prepirineu. A més, a partir de mitja tarda es formaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari