Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Torna a lluir el sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 4 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, malgrat que fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i Prepirineu que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat fins a l'inici del matí i de nou a partir de mitja tarda.

Pluja

Al vessant nord s'espera precipitació feble de matinada i de nou a partir de mitja tarda, més continuada al final del dia. A banda, a la tarda a l'extrem nord-est no es descarta algun ruixat feble i aïllat. S'acumularan quantitats minses de precipitació, si bé a cotes altes és possible que siguin poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.400 metres.

Temperatures

Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat i es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta, si bé l'ascens serà puntualment acusat; oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al terç sud i Ponent i entre 17 i 22 ºC a la resta del territori, tret de vessant nord del Pirineu on serà localment més baixa.

Vent

Fins a l'inici del matí el vent serè fluix i de direcció variable en general. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat, de component sud i est a la meitat est, de component oest a l'interior de la meitat oest i de component sud a la resta. Malgrat això, hi haurà tramuntana moderada amb cops forts al nord de l'Empordà, localment molt forts a l'extrem nord del sector de matinada i sobretot a partir del vespre, així com mestral entre fluix i moderat amb alguns cops forts a les Terres de l'Ebre, localment molt forts al final del dia, malgrat que a l'extrem sud del delta girarà a component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort a la tarda.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat arreu, si bé de matinada i nou al final del dia hi haurà alguns estrats baixos a punts del sector central del litoral i prelitoral. A banda, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts del quadrant nord-est que deixaran el cel poc, puntualment mig ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos de matinada i fins a primera hora del matí que localment deixaran el cel molt ennuvolat o cobert.

Temas

Comentarios

Lea También