El Temps a Tarragona: Torna a lluir el sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 4 de maig

03 mayo 2019 17:04 | Actualizado a 08 mayo 2019 12:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, malgrat que fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i Prepirineu que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat fins a l'inici del matí i de nou a partir de mitja tarda.

Pluja

Al vessant nord s'espera precipitació feble de matinada i de nou a partir de mitja tarda, més continuada al final del dia. A banda, a la tarda a l'extrem nord-est no es descarta algun ruixat feble i aïllat. S'acumularan quantitats minses de precipitació, si bé a cotes altes és possible que siguin poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.400 metres.

Temperatures

Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat i es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta, si bé l'ascens serà puntualment acusat; oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al terç sud i Ponent i entre 17 i 22 ºC a la resta del territori, tret de vessant nord del Pirineu on serà localment més baixa.

Vent

Fins a l'inici del matí el vent serè fluix i de direcció variable en general. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat, de component sud i est a la meitat est, de component oest a l'interior de la meitat oest i de component sud a la resta. Malgrat això, hi haurà tramuntana moderada amb cops forts al nord de l'Empordà, localment molt forts a l'extrem nord del sector de matinada i sobretot a partir del vespre, així com mestral entre fluix i moderat amb alguns cops forts a les Terres de l'Ebre, localment molt forts al final del dia, malgrat que a l'extrem sud del delta girarà a component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort a la tarda.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat arreu, si bé de matinada i nou al final del dia hi haurà alguns estrats baixos a punts del sector central del litoral i prelitoral. A banda, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts del quadrant nord-est que deixaran el cel poc, puntualment mig ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos de matinada i fins a primera hora del matí que localment deixaran el cel molt ennuvolat o cobert.

Comentarios
Multimedia Diari