Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Torna la pluja, baixen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 11 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà d'oest a est, sobretot a la meitat nord, i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert. Malgrat això, durant la tarda, la nuvolositat minvarà d'oest a est.

Pluges

De matinada s'iniciaran precipitacions de forma dispersa que progressivament s'estendran a la resta del territori, tot i que seran menys probables a l'extrem sud. Al llarg de la tarda les precipitacions es restringiran a punts del terç nord i resta de la meitat est del Principat i al final del dia minvaran en general. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, acumularan quantitats entre minses i poc abundants i localment aniran acompanyades de tempesta i no es descarta de calamarsa.

Temperatures

Temperatura mínima moderadament més baixa i màxima moderadament o acusadament més baixa. A més, en molts casos la temperatura mínima es donarà al final del dia. La temperatura mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu, localment més baixa al nord de la serralada, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà regular, puntualment dolenta. Malgrat això, a la tarda millorarà a punts de ponent on quedarà bona, i a partir del vespre serà bona o regular arreu del territori.

Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà durant tot el dia, i mestral fluix amb cops moderats a la vall de l'Ebre fins a mitja tarda, i sud i est fluix a partir de llavors. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al vespre i la resta de la jornada predominarà el component oest a la meitat oest, i el component sud i est a la resta; ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A més, de matinada i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al sector central i sud del litoral i prelitoral.

Temas

Comentarios

Lea También