El Temps a Tarragona: Tornen els núvols aquest dissabte

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 2 de març

01 marzo 2019 11:35 | Actualizado a 01 marzo 2019 11:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, si bé fins a mig matí i de nou a partir de migdia també n'hi haurà alguns de mitjans i localment deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, sobretot al nord del territori. A més a més, es formaran intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral central, així com al sud del litoral i el prelitoral nord; seran més abundants i compactes fins a mig matí, quan afectaran alguns sectors de la Catalunya central i del nord de Ponent. Independentment, al vessant nord del Pirineu la nuvolositat augmentarà de matinada i fins a darrera hora del matí estarà entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa en general, si bé al terç sud, al sector central del litoral i del prelitoral, a la Catalunya central i al nord de Ponent serà similar o lleugerament més alta. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Se situarà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -2 i 3 ºC al Prepirineu i a l'oest de la depressió Central, entre 0 i 5 ºC a Ponent i al prelitoral nord, entre 5 i 10 ºC al terç sud, a la resta del litoral sud i al litoral central, i entre 3 i 8 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà semblant, malgrat que al terç sud i a Ponent pujarà lleugerament. Se situarà entre 14 i 19 ºC al Pirineu i a l'altiplà Central, entre 16 i 21 º a la meitat est del territori i a la resta del sector central del litoral, i entre 18 i 23 ºC a la resta, localment més alta a les Terres de l'Ebre i al pla de Lleida.

Visibilitat

Bona en general, amb algunes boirines o bancs de boira locals fins a l'inici del matí a la Catalunya central, al nord de Ponent i al sector central del litoral i prelitoral.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. A partir d'aleshores bufarà vent de component oest entre fluix i moderat a l'interior de la meitat oest, amb alguns cops forts, i de component sud i est fluix a la resta del territori. Independentment, hi haurà tramuntana a l'extrem nord del litoral i mestral al terç sud, entre fluix i moderat amb algun cop fort en conjunt, malgrat que al centre del dia girarà transitòriament a component sud fluix.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, amb el pas de núvols alts i mitjans. A més, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral central.

Comentarios
Multimedia Diari